Programma 2023

Het melden dat je aanwezig bent en het ophalen van het welkomspakket met plaquette kan op woensdag 17 mei van 16:00 tot 19:00 uur en donderdag 18 mei van 8:00 tot 9:30 uur.

Start en eindpunt is iedere dag op Camping de Rijskamp in Dreumel. Na afloop kun je hier ff gezellig napraten en wat drinken. We starten vanaf 9.30 uur tot 10.30 uur.

De drie dagen dat we gaan rijden steken we per pont en brug de Rijn, Waal en Maas over.
Bij het uitzetten van de routes proberen we steeds nieuwe, mooie plekjes te laten zien.
Laat je verrassen!!

Camping De Rijskamp is een oude boerderij met een prachtige stal vol antieke agrarische voorwerpen. Zeker ook een bezichtiging waard. De camping is gelegen aan de dijk en wordt met bordjes ter hoogte van Dreumel aangegeven op de van Heemstraweg, de N322.

Bij de start krijg je 's-morgens een kopje koffie/thee aangeboden. Ook krijg je dan een duidelijke route beschrijving voor die dag. Hiermee kun je zelf de route rijden en stoppen als je een mooi plekje ziet. De deelnemers krijgen onderweg een lunchpakket aangeboden. Als de bijrijder ook een lunchpakket wil ontvangen dit s.v.p. bij de aanmelding aangeven. Hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd, dit moet je tegelijk met de aanmelding overmaken. Je kan de dag indelen zoals je zelf wil, er is geen eindtijd. De volgende dag kun je gewoon weer starten.